2 september 2013

Parfumerie of hebbedingetjes?Na mijn gehobbel achter Joleen aan (zie: Fourniturenwinkel Joleen) en met mijn schapje in mijn handen, zag ik het winkelpandje van ‘home en garden’ staan.  Dat was nou precies wat ik zocht. Klein genoeg voor mijn parfumerie en hebbedingetjes winkel. Natuurlijk moest er een vitrine kast bij met een toonbank. Een leuk romantisch kratje, een schattig vogelhuisje en papierrol houder met een lief printje en een ..en... en… en… (kan Hanneke altijd zo mooi zeggen) mochten ook niet ontbreken.
Maar goed, direct aan de slag met de voorgevel en zijkanten. En ja, ik heb een verschrikkelijke voorkeur voor blauw. Ik ben gek op blauw, dus ja, het werd weer eens blauw. Niet zomaar blauw, maar koloniaal blauw! 
Volgens Jaap ben ik nogal van het 'oud' maken, dus de kwast met patina streelde het hout wederom op de plekken waar ik dat nodig vond. Heerlijk vind ik dat. Het mooiste is dat een 'verkeerde' touch met de kwast totaal goed kan uitpakken.
De vloer heb ik met kastanje-patina en antiekwit bewerkt voor een wat 'verlopen' effect. Onder in mijn gereedschapskist lag nog een vel transfers van de Action, een idee was direct geboren!!


Klaar om ingericht te worden!

5 opmerkingen:

Jolene Hidma zei

Tja zo uit het niets en er is zomaar een winkeltje ontworpen.Nu al bijna klaar, tja nu nog
inrichten ,maar laat dit maar aan Sigrid over. Heeft heeeeeel veel dozen met miniatuur inhoud overal en nergens staan. Dus ze vind heus wel iets om er in te zetten.
Of anders is er vast wel weer een beurs die ze gaat afstruinen.Grote tassen van de ikeazijn bi haar welkom, hahahaha

Anoniem zei

Het ziet er weer gaaf uit.
Kun je ook mijn schuur dakrand schilderen? M.R.

H. Spang zei

...je gaat als een speer! Wat ziet het er geweldig uit! En over een dagen zie ik het live! Even een technische vraag: grond jij?

Jaap Soetekouw zei

waar neptattoos al niet goed voor zijn. \\\\\\\en het ziet er beter uit als op mijn arm. Ga zo door

Anoniem zei

M.R. ben ik jij gaat als een speer het is geen hobby meer ,maar
aangenomen werk , geweldig leuk.
Je moet er niet te snel aan werken , wat af is , is, af !!!