10 september 2013

Beurs Vaassen

Koopgedrag
Eindelijk was het zover, we werden afgelopen zondag losgelaten op de beurs in Vaassen. Bij de kassa moest Joleen naar het toilet. Erg prettig, Hanneke en ik stonden natuurlijk ongeduldig te wachten opdat we eindelijk de zaal in konden.  Heel attent  was het uitzoeken van een klein hebbedingetje die in een mand voor iedere bezoeker klaar stond. En dan de keus maken, moeilijk!
In de zaal vlogen we alle drie een eigen kant op. Nee, is niet gezellig maar iedereen begint bij zijn eigen “standhouder”.  Zo ook ik bij Aat Oukes. Al maanden heb ik de “oude keukenblok met pomp” op het oog en vandaag moest het er eindelijk van komen! Een pronkstuk voor mijn Cottage.  En dan komen er 2 parfumflesjes en een pan met boerenkool er gewoon bij. Over de rest maar te zwijgen.
Hanneke is echter een bedachtzamer koper, ze weet wat ze wilt en visualiseert meer hoe het zal staan in haar Apeldoorns Huuske of Tearoom. Daarom kon ze geen keus maken tussen 2 bankstellen en heeft ze beiden genomen.
Joleen is de maker van lijstjes (hoelang houdt ze dit vol?). En dat is natuurlijk goed voor de budgetverantwoording. Vooral als je dan al 3 uur op de beurs hebt rondgelopen, een tas vol hebt gekocht en er dan achterkomt dat je dan toch zeker wel 1 ding  kan afstrepen van je lijstje.
De grootste verrassing was dat ik van Sylvia (Sylvia's Lutje Boudel) voor ons drie een heel leuk workshop pakketje van een vogelhuisje heb gekregen! Veel te gek, maar betekend een avond met zijn drieën gezellig knutselen! Mijn uitdaging zal de kippenkar worden die ik bij haar heb gekocht. Haar nieuwste workshop. Ik hoop dat ik hem voor de DHN show in oktober af heb zodat ik haar de foto kan laten zien hoe hij gelukt is.
Al met al was het een zeer geslaagde en leuke dag en met tassen vol gingen we naar huis!
Van Hanneke:
....wat was het weer gezellig, heb me enorm vermaakt en zit weer vol inspiratie! Maar wat valt het tegen als je alles uitstalt. Maar als je het zo brengt, lijkt het nog wat.

 
 Van Joleen:

... Tja, nog geen opening staan ze al op de stoep! Helaas even wachten! Kreeg wel een compliment van de dame. Haha..


Van mij:2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zijn jullie weer heerlijk bezig geweest ,
ben benieuwd naar de resultaten .
Veel plezier liefs M.R

Anoniem zei

Ik zie jullie al rond rennen. Oogjes op steeltjes om maar niets te missen. Mag ik dus ook aan mee gaan doen! Ik weet wel wat hoor. Maar kunnen jullie het raden?
Misschien toch hier de zolder leeg zien te ruimen en een uitstaling maken?
groetjes Jenny