11 augustus 2013

Victoriaans huis

Eind jaren '90 ben ik begonnen met het Victoriaans huis van Houseworks in bouwpakket. Ook toen was ik nog niet echt bezig, zoals de meeste creatievelingen onder ons met 'zelf' iets maken. Zoals gevulde wasmandjes, groente van fimo, hoedendoosjes, parfumflesjes enz enz. Ik was (nog steeds eigenlijk nog wel) van de koop. Daar is gelukkig wel wat verandering in gekomen en het plezier van een zelf gefabriceerd miniatuur is een stuk groter.
In de 'woonkamer' staat een bankje, die Marco (mijn broer) heeft gestoffeerd. Binnenkort gaat de bank verhuizen naar een bestemming waar hij hoort. In een van de volgende Blogs meer!
 
Karweipost had destijds een grote verzameling van 'schilderijen'. Als liefhebber van Vermeer heb ik er veel in het huis gehangen. Maar ook een 'echt' schilderij van een miniaturist in Arnhem Poppenhuisstad. Helaas was ik zo dom om niet zijn naam te noteren of ook maar te onthouden! Te blij met mijn aankoop.
Het huis is nog steeds niet klaar. De zolder moet nog gedaan worden, de aansluiting van electra hangt aan draadjes..... want mijn aardige katten (laat zich raden)...
Ik ben gek op oude keukens, en op deze ben ik erg trots. Het is geen geheim; gekocht! 1 opmerking:

Anoniem zei

Waar blijven de reacties op dit
project?
Het is zo'n schoon en net huis!
Ik had vandaag weer eens tijd om
de huisjes weer eens te bekijken ,
het is zo leuk en gezellig vooral als je even tijd voor hebt.
Harstikke leuke hobby .
Ga zo door Meisje !!!
ma