17 augustus 2014

Muizencottage

De Muizencottage schiet al aardig op. De voorkant is nagenoeg klaar, met een knipoog naar Ria Odijk, haar muis in de vuilnisbak is bij mij muis in de waterput geworden. Wat een project maar erg leuk. Het verhaal tot nu toe is de lezen op mijn  pagina 'Muizencottage en muizen'  . En reacties worden heel, heel erg gewaardeerd!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ziet dit er lief en gezellig uit!!Waar haal je die ideeen vandaan geweldig MR

Anoniem zei

...ziet er fantastisch uit! Nu zie ik het 'verhaal' achter de muis in de geluksput! Ziet er echt geweldig uit & gelukkig mocht bij de vorderingen aanwezig zijn. Heb er weer veel van opgestoken! Nu alleen nog in praktijk brengen! Ben benieuwd welk verhaal zich gaat afspelen in het huisje ;) HS

Anoniem zei

Dank voor de mooie foto's. Het muizenhuis ziet er mooi uit. De muizenfamilie mag trots zijn op zo'n huis. Ps voor /onder de schouw hoort nog een tegelvloer. Hier kan je eventueel nog een haardscherm opzetten.
Groet Barbara

Sigrid zei

Hallo Barbara, hartelijk dank voor je reactie! Ik wist niet dat onder de schouw nog een tegelvloer hoorde en heb het opgevuld met 2 stukjes mdf als opstapje. Maar erg bedankt voor je tip/hulp. Je hebt hem vast ook, de muizencottage?
groetjes
Sigrid

victoria zei

Un blog bellisimo lleno de magia y duende!!

Gracias por compartirlo

Con cariño Victoria