31 juli 2014

Kat en muis!

Klein grapje. Terwijl ik vanavond even bezig was met de Muizencottage (pagina Muizencottage en muizen) en met dank aan Karin, omdat ik er totaal geen heil meer in zag en vond dat ik toch door moest gaan, zette ik voor de lol Primrose in de cottage.  Kat Einstein, die met die 'moordlustige' blik, lag voor de cottage te dutten maar kreeg ineens door dat er toch wel degelijk een muis in de cottage stond. En ja hoor....daar ging dat pootje! Is 'tie' echt???


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke foto! Zie je wel dat het huisje prachtig wordt,
ik weet zeker dat anderen het ook met mij eens zijn!
Zeker mee doorgaan!
Karin

anita miniatuur zei

hahaha,wat leuk,net een echt verhaal zo
ik moet nog beginnen met de muizencottage,maar lijkt me erg leuk

Joke zei

Wat een fantastische foto's van je kat, die zo op de loer ligt....en zo'n trek heeft in die lieve muis....natuurlijk ook weer een mooi bewijs dat de muisjes van Karin zo echt lijken ;-))
ik vind je muizenhuisje erg leuk worden Sigrid, het is zeker een hele klus.Maar ook leuk dat we er onze eigen draai aan kunnen geven.
Groetjes Joke.

Sigrid zei

Hallo Joke, hartelijk dank voor je leuke reactie en ja, de muizen van Karin zijn echt geweldig! Ik haal uit je reactie dat je ook bezig bent met het muizenhuis? Als je foto's hebt zou ik ze dolgraag willen zien.
Hartelijke groet,
Sigrid

Joke Koonen zei

Hoi Sigrid,
dank je wel voor je berichtje,
ja ik ben al een hele tijd (met tussenpozen) bezig aan het muizenhuisje.Ik zal binnenkort nog wat foto's sturen, via Karin.
Veel succes, en hartelijke groeten,
Joke.

marga zei

me gustan mucho estas dos fotos, el gato vigilando el ratón
love it!