6 april 2014

DHN show april 2014

En wat was die weer leuk en gezellig ondanks de wat lage opkomst! Met dank aan de organisatie en niet te vergeten mijn 4 collega's van 101 CISbat die, zeker met een groot enthousiasme, de lootjes verkochten aan de bezoekers tgv voor het Berenbos, Stg Alertis. Velen vroegen inderdaad wat zij er deden maar het werd al snel duidelijk dat maatschappelijk belang bij ons hoog in het vaandel staat. En...er werden volop loten verkocht!! En sorry mam, maar ondanks je 4 loten was de Berensoos niet voor jou...
Natuurlijk nog even met zijn allen op de foto samen met Joleen en de beroemde 'Berensoos'.

Het waren weer 3 doldwaze dagen, op de vrijdag hadden Joleen en ik bijna een prive workshop van Bob Willans voor het Georgian winkeltje. We waren maar met zijn drieën en Bob had er wel lol in, met veel humor gaf hij ons 'les' en dag was snel om. Een foto van het eindresultaat en wat ik ervan ga maken??? Nog geen idee!
 
Wie kan er nou nog zonder te kijken langs Ria Odijk en Danielle Design lopen? Wij in ieder geval niet! En ja, je kon erop wachten, ik ben gezwicht voor het muizenhuis (alsof ik nog niet genoeg projecten en huizen heb..). Maar dat kan ook niet anders, de mooie muizen die ik spaar van Karin (haar Brembley Hedge) moeten natuurlijk ook ergens wonen. Goed excuus vind ik zelf. Ria vond het geen probleem dat ik een paar foto's op het blog zet. Dus geniet ervan.
Mijn favoriet, uit de vuilnisbak.
 

Bij Danielle Design weer (te) veel gekocht en mijn boudoir is nu echt gevuld. Wat maakt zij toch enorme leuke gevulde kasten, opgemaakte bedden, aangeklede toilettafels en natuurlijk fantastische poppen. Joleen kon zichzelf niet bedwingen en heeft een complete zwart-witte slaapkamer gekocht voor in haar hotel. Die had ze eerder bij haar gezien en had ze nu niet bij zich, dus helaas moet ze er nog even op wachten....tot oktober maar..., zo om toch?
Dus voor de troost heeft ze wat gebakjes leuke tafels en mooie stoelen gekocht. Alleen de theepot en kopjes mis ik.
Hanneke kon alleen zondag en die werd natuurlijk de afgelopen 2 dagen zeker gemist. Maar heeft ook zeker leuke inkopen gedaan. Hieronder haar stukje.

 "Dit jaar heb ik er geen 3-daagse van gemaakt maar wel mijn lieve vriend meegekregen. Hoe krijg je een man mee? Gewoon zeggen dat er heel veel stands zijn met gereedschap. Met mijn lijst en daarop een grote aankoop gingen we op pad. Een loeplamp moest het worden om eindelijk eens een schilderijtje voor Sigrid te borduren. Gaat ze ook meteen voor moeilijkheidsgraad 4! 't Loo! En ik maar denken dat ze voor het meisje met de parel ging.. 
Dit keer heb ik veel workkits gekocht waaronder hoedjes, koffertjes en een kledingrek. En veel nieuwe ideeën opgedaan. Het was weer een topdag in Apeldoorn!"
Geen opmerkingen: