8 december 2013

Brambly Hedge muizen

Muizen? Wat doet ze nou ineens met muizen.... Ik hoor het je denken. Een aantal zullen er niet gek van op kijken, ik heb nou eenmaal een zwak voor muizen. Het liefst 'verkleed' of met een grappige snuit gemaakt van stof of fimo. Sinds een paar maanden heb ik een 'mail' vriendin Karin. Bij toeval via Marktplaats 'ontmoet' toen ik bood op wat poppenhuisbladen van haar. Van de ene mail kwam de ander en het is zo leuk om te lezen wat haar weer bezig houdt op poppenhuis gebied. Zo heeft ze een ontzettend leuk speelgoedwinkeltje gemaakt in Dickens stijl. Met zelfs de kleine Tiny Tim (Scrooge) met zijn neus tegen de winkelruit aangedrukt. Ook het houten speelgoed wat in de winkel staat komt van haar hand.
Kort geleden schreef ze me dat ze ook Brambly Hedge muizen maakt. Brambly Hedge muizen? Nog nooit van gehoord wel van het Muizenhuis, maar liet me dus niet kennen en wat is internet dan handig. Op slag werd ik direct verliefd op ze vooral toen ik de bijgaande filmpjes over ze zag. Dat Karin zeer creatief en handig is wist ik, maar de muizen die ze gemaakt heeft daar heb ik geen woorden voor. Ze zijn sprekend. Ik wil wedden dat het bij jullie ook al kriebelt om daar een huis voor te maken, ook al zijn ze niet 1:12. Daarom deze keer geen poppenhuizen maar muizen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Klik op de foto voor een extra vergroting.


3 opmerkingen:

Hanneke S. zei

...wat een schatjes! Ik snap wel dat je bent gevallen voor deze leuke muisjes! Wat zien ze er prachtig uit. Voel een nieuw projectje bij je opkomen.....

Ruby zei

Jonge jonge ,wat een leuke muisjes. Ik ken je liefde voor beesten dus ook muisjes ze zijn knuffelig !!Ruby

Anoniem zei

Hallo Sigrid. Nooit geweten, jij en muizen. Maar ik vind ze in een woord enig! De maakster mag trots zijn dat ze zulke kwaliteiten bezit. Ik zie je van de week.

Groetjes,
Yvon